Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, αγαπητοί φίλοι, ο αριθμός των ανθρώπων που ταξιδεύουν έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τα τελευταία χρόνια. Σήμερα ταξιδεύουν περισσότεροι άνθρωποι, ενώ συχνά αναζητούν εξωτικά και απομακρυσμένα μέρη στις διακοπές τους.
Ο στόχος τόσο της ιστοσελίδας αυτής δεν είναι η μετατροπή του αισιόδοξου συνήθως ταξιδιώτη σε ένα αγχωμένο αναφορικά με την αρρώστια άτομο.
Στατιστικές μελέτες όμως και η καθημερινή κλινική εμπειρία τόσο στο ιατρείο όσο και στο νοσοκομείο, αποδεικνύουν ότι ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού αντιμετωπίζει κάθε χρόνο προβλήματα υγείας που συνδέονται άμεσα με αυτά τα ταξίδια, οδηγώντας συχνά σε μείωση της ποιότητας της ταξιδιωτικής εμπειρίας, στην πρόωρη ματαίωση προγραμματισμένων διακοπών, ή σε μακροχρόνιες νοσοκομειακές και μη θεραπείες μετά την επιστροφή. Τα προβλήματα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με σωστή πρόληψη. Η πρόσκτηση ορισμένων βασικών γνώσεων και η υιοθέτηση ορισμένων μέτρων που σχετίζονται με την υγεία και αφορούν τα ταξίδια είναι απαραίτητα συστατικά στοιχεία ενός ανέφελου ταξιδιού. Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αγαπητοί φίλοι, σας εκτίθενται ορισμένα βασικά θέματα που αφορούν τα ιατρικά απρόοπτα των ταξιδιών και την πρόληψή τους. Η ιστοσελίδα αυτή έρχεται να εμπλουτίσει και όχι να αναιρέσει την θετική ψυχολογία που συνοδεύει συνήθως το ταξίδι και τις διακοπές.
Κλείνοντας την σύντομη αυτή επικοινωνία μας, θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλους τους ιατρούς που συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί μου, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου που συντελούν σε ένα δύσκολο με πολλά επείγοντα έργο χωρίς ωράριο. Είναι αδιανόητο να μην εκφράσω τέλος την αμέριστη εκτίμησή μου και τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους εμπιστεύθηκαν την ζωή τους στα χέρια μου και στήριξαν την παρουσία μου στα μετερίζια της μαχόμενης παθολογίας με επιμονή και πίστη. Υπόσχομαι ότι με την βοήθεια του Θεού θα συνεχίσω να αγωνίζομαι χωρίς συμβιβασμούς και επιφυλάξεις.
Ευχαριστώ, καλό ταξίδι και καλή επάνοδο
Dr. Aναστασία Μοχοβάκη
Eιδική Παθολόγος
Φραγκοπούλου 10 Κηφισιά
24ωρη γραμματεία νοσοκομειακά περιστατικά:210652770
E mail
amoschovaki@yahoo.gr
http://anastasiamoschovaki1.blogspot.com ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ


http://frequentmedicaldisorders.blogspot.com FREQUENT MEDICAL DISORDERS

http://infectiousdiseaseissues.blogspot.com ΠΥΡΕΤΟΣ – ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

http://highglucose.blogspot.com ΔΙΑΒΗΤΗΣ

http://systemichypertension.blogspot.com ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ

http://alternativemedicinehellenicblog.blogspot.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

http://cholesterolandtriglycerides.blogspot.com ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ - ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ

http://internationaltravelmedicine.blogspot.com ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

http://novelswineinfluenza.blogspot.com ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1

http://twitter.com/amoschovaki H ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ TWITTER.